Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

"ΕλληνοΤουρκική φιλία" και Νεοθωμανισμός

Στα πλαίσια της αποενοχοποίησης της Τουρκικής θρασύτητας και των νεοαυτοκρατορικών ονείρων της, διεξάγεται συστηματικά και με μίσθαρνα όργανα "ελληνες"(αφού πληρώνονται αδρά για να προωθήσουν την λείανση της Ιστορίας και την αποεθνοποίηση), μια γιγαντιαία εκστρατεία συμβιβασμού των Ελλήνων με τα νεοθωμανικά όνειρα.
Εν μέσω αυτής της ατμόσφαιρας διάφοροι αφελείς(κατά επιεική εκδοχή), καλλιτέχνες κυρίως, εμπλέκονται σε δράσεις που αποενοχοποιούν την Τουρκία απ' όσα έχει διαπράξει κατά των λαών που κατέκτησε και βύθισε σε πολιτιστικό και δημογραφικό τέλμα επί αιώνες.
Μία απ' αυτές τις δράσεις είναι και η στο συνημμένο δημοσίευμα δημιουργία της κινηματογραφικής ταινίας Do not forget me-Istanbul (προοριζόμενης μάλιστα για διεθνές φεστιβάλ), με τη συμμετοχή και Ελλήνων.
Θα ήθελα να ξέρω πως αισθάνεται ο κ.Μάρκαρης ως απόγονος Ελλήνων ιδρυτών και κατοίκων της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, συνεργαζόμενος με τους κατακτητές της πόλης για να την προβάλλει ως Τούρκικη Istanbul και μάλιστα στα πλαίσια των τραγελαφικών εκδηλώσεων για την "πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης"(από πού και έως πού).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου